Μεταγραφική Περίοδος ...2020!!!

Πλέον όλες οι ομάδες έχουν δει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους γι αυτό ήρθε η ώρα για τις μικρές τροποποιήσεις στο ρόστερ. Για το λόγο αυτό συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος την Τρίτη 10 Μαρτίου  και αποφάσισε μετά από πρόταση των αρχηγών των ομάδων:

Η πρώτη μεταγραφική περίοδος ξεκινάει από 16/3/20 και η λήξη της είναι η Παρασκευή 3/4/20 . Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αντικατασταθεί τότε ένας ποδοσφαιριστής (μπαίνει κάποιος στη θέση κάποιου άλλου).

Η 2η , μεταγραφική περίοδος θα είναι από 4 έως 15 Μαϊου,, μπορεί να αντικατασταθεί πάλι μόνο ένας ποδοσφαιριστής (μπαίνει κάποιος στη θέση κάποιου άλλου).
Αυτό σημαίνει πως μετά τις 15 Μαϊου και μέχρι τους Τελικούς δεν μπορεί να γίνει καμία επίσημη αλλαγή στo ρόστερ των ομάδων.


Παρακαλούνται οι αρχηγοί να μην αμελήσουν και να δώσουν έγκαιρα τις αλλαγές με τα νέα ονόματα των ποδοσφαιριστών γιατί το πρόγραμμα (mini manager soccer system) κλειδώνει τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και μετέπειτα δεν μπορεί να γίνει καμία τροποποίηση.


( οι αλλαγές μπορούν να γίνουν στέλνοντας μήνυμα στο 697 87 98 869 (w up) αναγράφοντας  το όνομα της ομάδας, το επίθετο του παίκτη που βγαίνει αλλά και το όνομα + επίθετο + κινητό τηλέφωνο του παίκτη που μπαίνει στην ομάδα ) ή στο Facebook με inbox μήνυμα.