Κοπή Βασιλόπιτας πρώτου ομίλου Marine League

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Τρίτη 28/1/2020 ο πρώτος όμιλος του Ναυτιλιακού πρωταθλήματος Marine League.

Οι παίκτες αφού τελειώσαν το παιχνίδι τους μαζεύτηκαν στο κυλικείο του γηπέδου για να δουν ποια ομάδα θα είναι η τυχερή της βραδιάς και θα κερδίσει το φλουρί.

 

Την πίτα έκοψαν ο αρχηγός της Κυπελλούχου ομάδας 2019,  RENAISSANCE SHIPBROKING S.A. Κωνσταντίνος Κασκαβάλης και ο αγαπητός σε όλους παίκτης της ΗΛΕΚΤΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ Νεκτάριος Μανουσόπολος (και οι δύο ομάδες επιλέχθηκαν γιατί έχουν 3 συναπτά έτη παρουσίας στο πρωτάθλημα-παλαιότερες του ομίλου).

 

Εφέτος για πρώτη χρονιά  το φλουρί το βρήκαν δύο ομάδες, η DELPA SHIPPING και η SEAGULL οι οποίες εκτός του ότι είναι στην ίδια γειτονιά στον Πειραιά έπαιζαν την ίδια μέρα μεταξύ τους ντέρμπυ το οποίο έληξε ισόπαλο με 6-6. Τελικά τα μοιράστηκαν όλα..ακόμα κ το φλουρί!!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες όλες οι ομάδες του ομίλου δοκίμασαν εκτός την καταπληκτική βασιλόπιτα... και σπιτικό κεικ, κεράστηκαν αναψυκτικά και συζήτησαν για τα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος .

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα γήπεδα ALEO FC για την ευγενική προσφορά τους να προσφέρουν ένα δωρεάν φιλικό στις ομάδες που θα κερδίσουν το φλουρί.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλά γκολ!!!