Φιλικό για την Εθνική Ακρωτηριασμένων και την Εθνική ομάδα Αστέγων στο Aleo FC!!

    Σε ένα ξεχωριστό Φιλικό Τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους Αστέγους αναμετρήθηκαν την Κυριακή η Εθνική ομάδα Ακρωτηριασμένων, η Εθνική ομάδα Αστέγων και το τεχνικό επιτελείο του δικτύου των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις  ALEO FC  επί της οδού Ορφέως 201, στο Αιγάλεω.

    Μετά από πρωτοβουλία της Εθνικής Ακρωτηριασμένων και του προπονητή της, Γιώργου Ιορδανίδη, που βρήκε σύμφωνους τόσο τους ανθρώπους της "Σχεδίας" όσο και την οικογένεια του ALEO FC, αλλά και το τεχνικό επιτελείο του δικτύου των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε το Φιλικό Τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ιματισμού για τους άστεγους. 

    Πράγματι, ο στόχος επιτεύχθηκε, αφού μεγάλος όγκος προμηθειών συγκεντρώθηκε και διαμοιράστηκε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση "Σχεδία". Την συγκέντρωση τροφίμων και ιματισμού ενίσχυσαν, επιπροσθέτως, τα μέλη της φιλανθρωπικής ομάδος ΑΛΕΞ.

    Η οικογένεια του ALEO FC θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια της σε όλες πλευρές που βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το πολύ όμορφο Φιλικό Φιλανθρωπικό Τουρνουά. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που συμμετείχαμε και εμείς σε αυτή την δράση. 
Να τονίσουμε την σπουδαιότητα αλλά και την αναγκαιότητα της ύπαρξης κοινωνικής ευσυνειδησίας από όλους μας. Θα πρέπει να παίρνονται συχνότερα τέτοιες πρωτοβουλίες ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες. 

    Ο Αθλητισμός, και ειδικά το ποδόσφαιρο, είναι ένας κατεξοχήν χώρος στον οποίο δεν χωράνε αποκλεισμοί. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, διότι με τον Αθλητισμό προβάλλεται η δύναμη της θέλησης και του εὖ ἀγωνίζεσθαι, χωρίς να μπαίνει κανείς στο περιθώριο.
Όλοι έχουν το ρόλο τους.
Το ποδόσφαιρο είναι για όλους!!

    Στο αγωνιστικό μέρος, ο πρώτος αγώνας έληξε 5-1 υπέρ της Εθνικής Αστέγων, η οποία αγωνίστηκε εναντίον της επίλεκτης ομάδος προπονητών του δικτύου Ακαδημιών του Ολυμπιακού, σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών και σε γήπεδο διαστάσεων 9x9.

Σειρά πήρε η φιλική νίκη με 4-0 της Εθνικής Ακρωτηριασμένων επί της αντίστοιχης των Aστέγων, σε αγώνα δύο ημιχρόνων των 10 λεπτών το καθένα και σε γήπεδο διαστάσεων 5x5.

Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση της επίλεκτης ομάδος προπονητών του δικτύου Ακαδημιών του Ολυμπιακού, η οποία σε δύο ημίχρονα των 10 λεπτών το καθένα και σε γήπεδο διαστάσεων 5x5 κατάφερε να λυγίσει με 2-1 την Εθνική ομάδα Ακρωτηριασμένων.

Η κάθε ομάδα πέτυχε από μια νίκη, αλλά τα αποτελέσματα των αγώνων πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που είχε σημασία ήταν το γκολ στην φτώχεια και στον ρατσισμό.

Στην ομάδα της Εθνικής Ακρωτηριασμένων έλαβαν μέρος οι: Α. Θεοδωρίδης, Β. Τουμαράς, Γ. Λαζαρίδης, Τ. Τσίγκας, Β. Μπακογιάννης, Π. Τσίκουρας, Γ. Βασιάδης και Δ. Αγριανίτης.

Στην Εθνική Αστέγων έλαβαν μέρος οι: Χ. Ντάρλας, Α. Καϊφας, Φ. Χαμάμα, Α. Ιμπραϊμ, Μπρίζ, Μάριος και Θ. Βονιτσάνος.

Τέλος στην επίλεκτη ομάδα προπονητών του δικτύου ακαδημιών του Ολυμπιακού έλαβαν μέρος οι: Τ. Λαζάρου, Γ. Φέλλας, Β. Δρούζας, Γ. Δούρδουμας, Γ. Νικολαϊδης, Χ. Μπίτζας, Δ. Παπαναστάσης, Κ. Κατσαρός, Χ. Παλλίδης, Γ. Ζαγοριανός, Γ. Τσιλιμάντος και Γιάννης Τσιλιμάντος.