Επιμόρφωση στην Ολλανδία για τους προπονητές!!

Μεγάλη μας τιμή να παρευρεθούν οι προπονητές της σχολής του Ολυμπιακού Αιγάλεω στο συνέδριο της "Aspire Academy Global Summit" που διεξήχθη στο Amsterdam Arena στις 3 & 4 Οκτωβρίου.  Πενήντα ομάδες έλαβαν μέρος και η σχολή του Ολυμπιακού στο Αιγάλεω, η οποία φιλοξενείται στα γήπεδα μας “ALEO FC”,  ήταν μέσα σε αυτές.

Στο φετινό συνέδριο μίλησαν  μεταξύ άλλων ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Χούλιο Βελάσκο και ο Βίλας Μπόας ενώ καλεσμένοι ήταν ο Τσάβι Χερνάντεζ, ο Κάρλος Πουγιόλ, ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, ο Ρουντ Φαν Ντιστελρόι, ο Μάρκ Όβερμαρς και ο Έντβιν Φαν ντε Σαρ. 

Τα θέματα που απασχόλησαν ήταν: 
  1. οι τάσεις που διαμορφώνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, 
  2. οι  τεχνικές, η στρατηγική της προπόνησης,
  3. οι μέθοδοι αποκατάστασης 
  4. και πολλά άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Εκτός από τον υπεύθυνο της σχολής του Αιγάλεω Τάσο Λαζάρου και τους προπονητές: Γιάννη Δουρδούμα, Βασίλη Δρούζα, Γιώργο Φελλά στο συνέδριο παρευρέθηκε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, και ο κ. Μάριος Κουδελής (εκπροσωπεί 5 Σχολές στην Κύπρο).

Οι προπονητές μας παρακολουθούν συνεχώς τέτοιου είδους συνέδρια και σεμινάρια ούτως ώστε να ενημερώνονται και να επιμορφώνονται. Μέσα από αυτήν την διαδικασία σίγουρα αποκομίζουν περισσότερες εμπειρίες προκειμένου να φτάσουν την σχολή του Ολυμπιακού στο Αιγάλεω σε ακόμα καλύτερο επίπεδο.