ΠΑΡΑΛΙΕΣ FC

Ημ/νία δημοσίευσης: 10/12/2012


Η ομάδα ΠΑΡΑΛΙΕΣ F.C.  ιδρύθηκε πριν από ενάμιση χρόνο από μια παρέα παιδιών που γνωρίζονται από το δημοτικό και είναι φίλοι περίπου 14 χρόνια.

Στο φοιτητικό πρωτάθλημα, Students League είναι η δεύτερη συμμετοχή της!  Πέρυσι παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή σαν νέα ομάδα στο 8x8 κατάφερε με τη συμβολή και άλλων παιδιών και το πείσμα που έχουν σαν παρέα και σαν ομάδα να φτάσουν στη φάση των 8 του πρωταθλήματος!!

Τα παιδιά που συντέλεσαν πέρυσι σε αυτή την επιτυχία ήταν οι: Νίκος Πετροπουλάκης , Γιάννης Χανιωτάκης , Γιώργος Πασιαλής , Αντώνης Προεστός , Κωνσταντίνος Ασημωτός , Γιάννης Δημόπουλος , Αλέξανδρος Καπουράνης , Στάθης Κοτζαμάνης , Γιάννης Γεωργίου , Νίκος Τσεμπελίκος και Μανός Καμαριανάκης!


Για να δούμε πως προέκυψε το όνομα σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας:

Το όνομα της ομάδας προέκυψε ύστερα από ένα παρατσούκλι που είχε δώσει σε έναν από εμάς ένας καθηγητής μας από το σχολειό που μας έκανε θρησκευτικά όταν είχε ρωτήσει ποιοι λείπουν για να πάρει παρουσίες. Όταν άκουσε το όνομα του παιδιού είπε αστειευόμενος: <> Δεν άργησε πολύ μέχρι να ονομάσει κι άλλα παιδιά της παρέας έτσι μέχρι που μας έμεινε. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διαλέξαμε αυτό το όνομα γιατί μας αντιπροσωπεύει σαν φιλοσοφία ομάδας , δεν είμαστε οργανωμένοι , δεν κάνουμε προπονήσεις , στους αγώνες ερχόμαστε ακόμα και αν είμαστε άρρωστοι η ξενυχτισμένοι η πειραγμένοι από τα ποτά της προηγούμενης νύχτας ( Το επιβεβαιώνουμε αυτό, πέρσι τον Οκτώβρη οι Παραλίες έδιναν φιλικό προετοιμασίας με Μπαλαλαϊκα, το παιχνίδι ξεκίνησε με βροχή και στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε όλα τα καιρικά φαινόμενα μαζί..χαλάζι, αέρας, βροχή καταρακτώδης κτλ. ….η ομάδα όμως συνέχισε κανονικά) ή η ψυχολογία μας είναι πεσμένη γιατί κάτι δε μας πήγε καλά! Όταν πρόκειται να παίξουμε ποδόσφαιρο σαν ομάδα ξεχνάμε τα πάντα και δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό και προσπαθούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα! Γενικά δε μπαίνουμε σε καλούπια γιατί είμαστε ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

Τα πανεπιστήμια από τα οποία είναι τα μελή της ομάδας ποικίλουν . Κάποιοι είναι από το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, από το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, το ΤΕΙ ΑΙΓΙΟΥ άλλοι από ΠΑ.ΠΕΙ και μερικοί από το DEREE.


Με τη μπάλα ασχολούμασταν πάντα , από μικρά παιδιά αλλά αρκετοί από εμάς δεν πήγαιναν σε ομάδες όμως ποδόσφαιρο παίζαμε πάντα μαζί και συνήθως μέχρι τελικής πτώσεως η μέχρι να τελειώσει η σχολική μας εκδρομή γιατί το γουστάρουμε πολύ αυτό το άθλημα! 
Η απόφαση να φτιάξουμε ομάδα και να συμμετάσχουμε σε κάποιο πρωτάθλημα δεν το σκεφτήκαμε πέρυσι αλλά πολλά χρόνια πριν όταν σαν τμήμα προκαλούσαμε άλλες τάξεις ακόμα και πολύ μεγαλύτερες από εμάς να παίξουν εναντίον μας η διοργανώναμε ενδοσχολικά πρωταθλήματα η συμμετείχαμε στα τοπικά εξωσχολικά.


Φέτος κάναμε μια ανανέωση στο κορμό της ομάδας προσθέτοντας αλλά 2 άτομα τον Γιάννη Χιουτάκο και τον Χρίστο Τόπαλη και στοχεύουμε να ξεπεράσουμε το περσινό εμπόδιο της φάσης των 8 και να πάμε ακόμα πιο ψηλά στους 4 και αν όλα μας πάνε καλά και δεν έχουμε τους τραυματισμούς και τις απώλειες όπως στη περσινή φάση των 8 γιατί όχι και στον τελικό!


Όλα μετράνε στο ποδόσφαιρο και τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο αυτή άλλωστε είναι και η ομορφιά του!


Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν (ο αρχηγός μάλλον εννοεί τον πατέρα του και την κοπέλα του-δεν χάνουν ματς της ομάδας)!


Καλή συνεχεία ΠΑΡΑΛΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!